Hva sier kursdeltagerne om måten Mia Merethe Haukås Skriver bruker hjelpestoffet i kombinasjon med pensum på området kommunikasjon?

Hei Mia
Dette kurset har satt varige spor. Nesten som om jeg aldri vil bli den samme igjen etter dette. Det har absolutt, og uten tvil, gitt meg mye bedre selvtillit. Mens vi gikk på kurset ,steg selvtilliten betraktelig, enkelte dager var jeg nesten "høy". Denne følelsen gir seg selvfølgelig etter hvert, men vi lærte også noen teknikker av Mia, som jeg henter fram, når dagen ikke er helt på topp. Vi ble en utrolig sammensveiset og fin gjeng, som ble oppriktig interessert og opptatt av hverandre, og jeg savner de andre masse!!
Hva som gjorde at kurset ble så fint, kan jo ha mange årsaker, men jeg tror nok at timene med Mia har hatt mest å si. Vi lærte jo så mye viktig menneskekunnskap av henne; hvorfor vi reagerer som vi gjør, hvorfor andre reagerer som de gjør, hva tapper oss for energi. Kommunikasjon som lærte oss måter som er viktig å tenke på i samhandling med andre mennesker.
Dette får holde, men jeg kunne nok skrevet masse mer. Kurset har i alle fall gitt meg, som sagt, mye bedre selvtillit, og en "ny" måte og se både meg selv og andre mennesker på.
Jeg vil alltid se tilbake på dette kurset med varme og glede i hjertet!!”

Hilsen Randi  

Hei Mia.
Vil igjen takke for et utrolig lærerikt kurs med deg. sitter igjen med mange positive tanker om hvordan vi mennesker egentlig liker å bli mottatt og respektert av andre.
Dette har gitt meg stor selvtillit og stor motivasjon til å komme ut i arbeidslivet igjen. Jeg har fått en inspirasjon til å forandre livet mitt til noe jeg synes jeg fortjener og kan bli verdsatt for. Så mye smil, latter varme, gleder og tårer som vi alle på kurset har utvekslet
i disse ukene er bare gull verd! Ønsker så inderlig at flere får oppleve disse timene med deg Mia; du er bare fantastisk!!!!!
Stoor varm klem fra Anne Karin.

Heisann, ville bare skryte veldig av deg......de ukene som du var læreren vår var veldig inspirerende å lærerikt du fikk meg virkelig til å gå inn i meg selv og tenke veldig over att vi er verdifulle INGEN TING ER UMULIG for det har du sagt:)
jeg har blitt ett mye bedre menneske, tenker mye mere på meg selv tar mere hensyn til meg selv ser også veldig positivt på motgang, vet att jeg takler det.selvtilliten har blitt mye bedre og takler vel sinne mitt også på en bedre måte...dette kurset har vært VELDIG lærerikt.
Ser på ting og mennesker med ett annet syn, dømmer ikke fullt så fort:) skal jeg sette fingeren på noe, må det være att det var alt for kort. Mia er en dyktig og erfaren lærer som har så mye mer å lære bort….. synd det er ferdig...
tror alle som en hadde hatt glede og lærdom av å ha ett sånt kurs..jeg har lært meg å bli tålmodig, nysgjerrig, ydmyk og ikke dømme andre for fort

MVH Mona...
PS..Mia: du er ett vakkert menneske og håper vi kan treffes igjen.. (hjemme hos deg alle sammen, da hadde vi nok fått det koselig) ha en kjempe fin sommer.. glad i deg:)

Hei
Jeg har akkurat avsluttet et kurs i salg og service gjennom aetat- et meget artig og lærerikt kurs. Vi var heldig med lærerene, og alle som en etter dette kurset, syntes det var alt for kort. Det jeg spesielt vil fram til, er timene i kommunikasjon, som vi hadde med Mia.

For første gang i mitt liv, sitter jeg faktisk igjen etter kursslutt og er imponert over hva Mia har klart og gjort for en hel klasse! Vi har for det første vært igjennom utrolig mye på kort tid. Mia klarer det få lærere får til, nemlig og prate og fortelle en hel skoledag om ting som har med oss selv og gjøre- uten at det har vært kjedelig et sekund. Hun har også fått oss til å åpne oss for hverandre og de diskusjonene vi hadde, var langt fra kjedelige.

Da vi begynte tror jeg de fleste av oss, slet med liten selvtillit og lav selvfølelse. Det Mia har gjort i løpet av kurset, er å få oss til å forstå at vi er alle likeverdige og ingen er noe dårligere enn andre. Hun brukte bla. en metode som gikk ut på at vi skulle skrive en personlig historie om oss selv, ¨hvis vi ville. Nesten alle gjorde det, (jeg torde dessverre ikke) men for de som gjorde det, var det synlig at det gjorde noe veldig bra for dem. Men selv om jeg ikke skrev noen historie selv, er det mange andre metoder Mia brukte for at vi skulle lære og like oss selv, og ikke minst like andre. Jeg vet at alle som en har fått igjen troen på seg sev.
Alle i klassen har hatt så mye glede av disse timene, at uten unntak synes vi kurset har vært altfor kort. Mia sitter inne med så mye lærdom som vi alle il ha stor nytte og glede av. Dette bør jo også andre få lov å benytte seg av!

Uten egentlig å skryte for mye av vår kjære lærer Mia(det er ikke bare derfor jeg skriver dette) så er Mia utrolig flink med mennesker. Hun er en menneskekjenner, og hun får oss alle til å føle at hun liker oss. Vi har mye, mye mer å lære fra henne.

Så kjære aetat: Jeg er veldig forsiktig med å uttale meg, men dette kurstet
bør alle få benytte seg av, og jeg gir det terningkast seks.

Med vennlig hilsen
Jytte

Hei Mia
Hva har jeg lært på kurset?
Det har vært et meget positivt kurs for meg. Jeg har fått et nytt syn på mange ting etter dette. Jeg har fått bedre selvtillit, tør å komme for sent, bruker ikke hele helgen til å gru meg til neste arbeidsuke. Klare å ha et sosialt liv på kveldstid uten å bekymre meg for morgendagen. Har fått et bedre liv. Det er gøy å gå på jobb. Før var det et mareritt og jeg fikk angst av de minste forandringer og stresset for den minste ting. Jeg har også lært å se det positive i folk i stede for alt det negative. Kan gå i butikker med rak rygg, det gjorte jeg ikke før. Har i det hele fått et bedre liv. Har sluttet å tro at alle vil meg vondt / prater negativt om meg. Har lært å møte dagen som den er.
Tusen takk Mia for alt du har fått meg til å bli i dag.

Torgunn

Hei Mia
Den første dagen vi møtte opp på dette kurset virket som hver eneste møtte opp til en time, med litt spenning og litt sommerfugler i magen....Denne jenta hadde ikke mye selvtillit og var skeptisk til andre mennesker. Men så kom alt til å snu seg, jeg møtte to fantastiske mennesker og det er deg og Terje. Gjennom all undervisning og all den kunnskapen dere hadde, jeg kom meg ut av skallet. Jeg lærte å bli mer åpen, mer selvstendig, taklet en del følelser bedre og lærte meg at jeg er nå en ny kvinne og ikke et lite jenteunge som var redd og lukket....Det har gjort at jeg har klart å få meg jobb videre etter dette kurset og at jeg blomstrer med kunnskap fra dere og fra meg selv. Jeg har lært at jeg er sterk til å takle alt og det er en fantastisk følelse.... Håper aetat ser hvor fantastiske mennesker dere er og hvor mye dere har lært et menneske. Når et menneske er blitt bygd opp til å bli hel da kan det komme seg steder i livet. Dette kurset er det beste jeg har opplevd i mitt liv og alle ned på aetat hadde trengt et slikt kurs, ikke det at de ikke har selvtillit eller at de ikke har nok kunnskaper, men at de kan bli flinkere å se et menneske for det det er, slik dere så meg....
Ps! Mitt liv så ut til å rase sammen, men så møtte jeg Mia og Terje og alt rettet seg riktig vei. Så lenge jeg lever kommer jeg aldri til å glemme dere. En dag når jeg har barnebarn kommer jeg å fortelle dem om dere og hvor mye dere har hjulpet meg, dere vil alltid ha en plass i mitt hjerte.....Mvh Hanna

Hei Mia
Da jeg meldte meg på kurset, hadde jeg ingen formening om hvordan dette skulle bli. Jeg begynte egentlig kun for å ha noe å gjøre. Hadde aldri trodd at det skulle bli så bra som det gjorde. Du fikk meg til å kjenne på følelser som jeg har gjemt langt inne i sjela mi. Det har vært tryggest, da har det ikke vært så vondt. Kurset har lært meg å finne tilbake til det som faktisk egentlig har ligget der hele tiden, men som har blitt undergravd. Selvtilliten, trua på meg selv, det er kommet tilbake. Er ikke redd for å ha egne meninger.
Historien vår åpnet så mye for meg. Jeg hadde ikke trodd at jeg skulle klare å utbrodere den delen av meg selv. Har alltid følt at det var noe som skulle gjemmes langt bort, skammet meg over at det overhodet har skjedd. Men fy søren så godt det var at du fikk oss til å gjøre dette. Har det så mye bedre, når jeg kan dele med andre. Har lært så mye på dette kurset, salg og service har vært fint, men jeg har hatt aller best utbytte av timene dine. Tusen takk.
R.K

Hei Mia
Det var en stor innsats som du gjorde her i dette kurset. Jeg fikk oppleve mange gode stunder her i klassen. Du har evne til å få veldig mye fra mennesker. .I alle fall fikk du til at jeg åpner meg og deler meg med andre . Her på dette kurset fikk jeg åpne meg mer en vanlig .Når det gjelder din undervisning var det mer en meget bra. Du er lærer som får elevene til å følge med deg hele vegen. Det er et stort tap hvis man går glipp av noe i dine timer .Slike undervisning og opplæring får folk til å få mer energi og ha mer vilje til å takle hverdagen.
Bare forsett sånn .Du kan bare gå opp, ikke ned. Takk for alt som du gjorde for meg.
Hilsen N.B

Hei Mia
Jeg har lært å reflektere over andre mennesker og lytte til hva de har og si. Ved også å se filmene lærte jeg hvor lett det er å påvirke mennesker positivt og negativt.
På mitt personlige plan har jeg blitt mindre selvsentret og mer lyttende. Dette har ført til at andre lytter mer til det jeg sier. Med denne formen for læring på kurs vill mange få stort utbytte til og få jobb og bedre sin kompetanse.
Fredrik

Copyright 2007 by Tipping Point Methodology Terms Of Use Privacy Statement