Du vil oppnå personlig vekst


På denne siden finner du 7 moduler og disse kan brukes hver for seg eller som et sammenhengende system for oppnåelse av krevende overordnede mål. Hold markøren over modulen du vil se på. Klikk på modulen hvis du vil studere innholdet. Modulene inneholder videoer og artikler, hvordan de brukes og hva du oppnår .

Bildet er fra vår 4 min. introvideo om selvledelse.  Se video

Handlingsplan til personlig suksess

Personlig suksess er et resultat av personlig vekst. Det finnes fire grunnleggende strategier for personlig vekst.

  1. Du møter et problem og flykter fra det, omgår det eller fornekter at det eksisterer. Det gir ingen eller minimal personlig vekst.
  2. Du møter et problem og bestemmer deg for å takle det. Den personlige veksten tilsvarer det antall problemer du møter. Veksten er tilfeldig.
  3. Du går systematisk gjennom de syv punktene i bildet over ved hjelp av innholdet på Site map. Den personlige veksten styres av behovet for å vokse og er påfallende for omgivelsene.
  4. Du setter et mål for hvilken personlig kvalitet, hvilken posisjon eller hvilken virkning du vil oppnå før du starter opp for alvor. Den personlige veksten er styrt av behovet for å nå et konkret og ufordrende mål. Det er den aller raskeste og mest virkningsfulle formen for personlig vekst. Det er veien for de aller mest målbevisste, den er krevende og den virker litt merkelig eller unaturlig for mange. Den beskrives nøyaktig her 
Copyright 2007 by Tipping Point Methodology Terms Of Use Privacy Statement