Minimer

Våre brukere om TPM Skolen

Jan Erik Jahnsen,  Valeo Ressurs AS 
Valeo Ressurs AS er et relativt nyetablert selskap. Valeo er latinsk og rommer; Styrke, innflytelse, å kunne og sunnhet. Vi jobber for økt Valeo med å fremme langsiktig, verdistyrt, empatisk ledelse med virkning for både individer, organisasjoner, selskaper og samfunn. I forbindelse med vår strategiprosess, før og under etableringen, ble vi introdusert til Tipping Point Methodology. Allerede ved første samtale med Terje og Mia Skriver ble det klart for oss at TPM har et solid og gjennomarbeidet konsept for hvordan utvikle individer og selskaper til å bli noe mer enn hva man i utgangspunktet trodde var mulig. Med et sammenfallende verdisyn og hensikter, gjennomførte vi flere samtaler med Terje og Mia og det ble klart at et strategisk samarbeid var en riktig vei å gå. TPM bidro til at Valeo sitt konsept, målsettinger og virkning ble i en større dimensjon enn vi i utgangspunktet kunne forestille oss.

Terje og Mia Skriver startet deretter TPM Skolen og vi i Valeo har vært så heldige å være en del av første kull. Dette har vist seg å være et av de viktigste og riktigste valgene vi har gjort. Det å få en så grundig innføring i hele TPM prosessen er en fantastisk reise, som løfter egen selvfølelse og tro på hvilken virkning man kan oppnå både personlig og som selskap. Terje og Mia har også valgt ut en sammensetting av deltakere, med unike kvaliteter som tilfører hele læreprosessen noe unikt. TPM skolen en fantastisk skole for selvutvikling og selvledelse. Mia og Terje er kunnskapsrike, inspirerende instruktører og flotte, varme mennesker med en ærlig hensikt, for å gjøre verden til et bedre sted.


Nina Fjeldhaug Green, Valeo Ressurs AS 
Kan henge meg på å anbefale på det varmeste. Utvilsomt gitt meg de største kvantesprangene innen utvikling av egen selvfølelse og min indre dimensjon, dvs hva jeg tenker er mulig å få til her i livet! Dette og NLP. Gå inn og se på www.tipping-point.no eller på www.tpm-personal.no.


Atle Thorstensen
Anbefaler TPM skolen på det varmeste. Uten tvil noe av det smarteste jeg har gjort her i livet. www.tipping-point.no/ er et fint sted å starte;-) Takk til Mia Merethe Haukås Skriver og Terje Skriver for at dere gjør dette mulig;-)


Espen Eriksen
Sammen med valg av livspartner, er dette det beste valget jeg noensinne har tatt.. Håper flere vil bli med på denne utrolige reisen, som jeg er en del av. Dere vil ikke angre. Mine varmeste anbefalinger går til Terje og Mia, som gjør dette mulig !!


Bitta R. Wiese

Det er dagen derpå etter siste dag i modul 1 på TPM-skolen, og hodet spinner. Før jeg begynte - som observatør - trodde jeg at jeg allerede hadde den beste selvutviklingsmetoden og de beste verktøyene for å skape et bedre samfunn gjennom TFT (tankefeltteknikker), og at jeg kun skulle jobbe med dette. Jeg trodde også at jeg hadde funnet min endelige oppgave i livet, nemlig å spre TFT. Jeg tok feil. TFT er gjennom TPM blitt en del av noe enda større. Jeg trodde også jeg hadde forholdsvis høye ambisjoner og idealer. De har gjennom TPM vokst enda mer, med høyere livsmål og virkningsmål som resultat. Troen på at det må være mulig å endre et skakkjørt samfunn ved å hjelpe mennesker og endre systemer er ikke bare forsterket gjennom TPM, det er muliggjort via lett kopierbare metoder! Og det aller beste: jeg kan identifisere min egen rolle i The Tipping Point; punktet der alle smitter alle og den positive utviklingen eksploderer ukontrollerbart.  Har du lyst å være med på å skape et mer veldrevet, harmonisk og sunnere samfunn med empatisk, langsiktig og verdibasert ledelse? Da anbefaler jeg Tipping Point-skolen på det varmeste. Der kan du lære hvordan, og det er virkelig et behov for deg der ute. Bli en TPM'er du også! Her finner du likesinnede som drar i samme retning, trygt veiledet av unike, kunnskapsrike og fantastiske Mia og Terje Skriver.


Tommy Haukås
Hei Terje og Mia. Jeg sitter her og forsøker å finne tilstrekkelige gode ord for å beskrive hva dere og TPM-Skolen har tilført meg og mine omgivelser. Som leder og rådgivende konsulent har jeg nå endelig verktøy og metode til å innføre en ny og strålende kultur i min bedrift som gir en varig virkning. Jeg har allerede observert hvilken effekt TPM har på områdene trivsel og økonomi og jeg har knapt begynt prosessen! Og dette som er så viktig for meg toppes utrolig nok av den nye dimensjonen jeg har fått i livet. Takk så hjertelig myeJ. Dette er en reise jeg er fast bestemt på skal vare livet ut. Jeg anbefaler virkelig alle coacher, rådgivere, konsulenter og ledere som er opptatt av et verdiforankret, langsiktig og samlende lederskap å melde dere på TPM-Skolen. For meg har det vært det beste og viktigste valget i min karriere.


Copyright 2007 by Tipping Point Methodology Terms Of Use Privacy Statement